Изгоден план за мобилен интернет?

Image: Samsung GT-P7100 Galaxy Tab 10.1v Unboxing 036
by BestBoyZ Germany on Flickr

Samsung GT-P7100 Galaxy Tab 10.1v Unboxing 036 BestBoyZ

Да се похваля – от скоро имам таблет, базиращ на операционната система Android.

Разбира се, за да го ползвам пълноценно ще ми е нужен мобилен интернет.

Така че, ако някой има опит с

услугата мобилен интернет

предлагана от българските оператори и знае кой от тях в момента

предлага най-добри условия

бих го помолил да сподели мнение тука или да

драсне имейл/съобщение във Facebook

черпя питие по избор -)!

6 thoughts on “Изгоден план за мобилен интернет?

 1. Привет!Понеже аз имам таблет, а Виваком са ми съседи по офис,ей сега ще отскоча ,че ме хваща срам,че още не съм проучила въпроса с най-изгодния интернет за таблет..ще пиша ..

 2. 10 лева,с неограничени включени МВ,включени МВ на пълна скорост 750,другите варианти от 10 лв.-2.5GB,15лв-5 GB,20 лв-15GB-имат 50% отстъпка за първите три месеца..това е от Виваком…Поздрави!

  1. Анелия,

   мерси много за инфото!

   Защо ли, но за Vivacom не се бях сетил въобще -). Сега им разгледах сайта и видях за промоцията. Ако не намеря нещо още по-добро, май ще взема 5-те GB за 15 лева.

 3. Пак заповядай-тъкмо си намерих причина да питам и за моя HTC fleyr,само да добавя ,че ако си в чужбина роуминг излиза доста солено май,нещо такова измърмори момичето в офиса…Приятна вечер…

 4. Здравейте,доволен ли сте от интернета на таблета-рекламата отговаря ли на цената ?

  1. Здравей Анелия,

   в края на краищата се реших за предложението на най-големия оператор.

   Защо?

   Сетих се, че на този етап не ползвам 3G интернет на мобилния си телефон, и че това ще се промени най-късно след покупката на смартфон от по-модерно поколение. С други думи, сключвайки договор за мобилен интернет за таблета си сега и още един за (бъдещия си) смартфон по-късно би ме вкарало в ситуацията да плащам два пъти за повече или по-малко едно и също нещо.

   Отделно рекламата на Vivacom беше леко подвеждаща – ниските цени се отнасяха едва за първите 3 месеца от сключването на договора. След това се изравняваха с тези на МТел, при които аз така и така имах договор за гласова телефония.

   Така че направих следното: активирах 3G интернет на телефона си при МТел и го споделям с таблета, като използвам на тоя етап едно платено приложение за Nokiа, което прави от телефона ми безжичен рутър.

Comments are closed.